Szlovák és vagy Cseh lakcímkártya 850,- eur / 5 év

Tájékoztató:

  1. elküldi a személyes adatait és vagy személyi igazolvány valamint a meglévő lakcím kártyáját emailben a csehsro@gmail.com email címre, valamint leírja hogy szlovák lakcím kártyát szeretne. Ne felejtse el megadni a telefonos élérhetőségét!
  2. befizeti a kapott díjbekérő szerinti a 425 eurót vagy annak megfelelő forint összeget a bankszámlánkra.
  3. beszerzi az uniós TB kártyáját bemutatásra.
  4. 1-4 hétre a pénz befizetését követően megkapja a névre szóló időpontját a szlovák bevándorlási hivatalba, ahol a munkatársunkkal közösen személyesen kitöltik a lakcímkártya kérvényét, kifizeti a fennmaradó 425 eurót készpénzben a helyszínen.
  5. Hét napon belül postai úton a Magyarországi címére megkapja a szlovák lakcím kártyáját 5 évre.

A már meglevő és kifizetett lakcíméhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról illetve azok árairól ezek után tudunk továbbiakat egyeztetni, minden esetben külön díjazással.

FONTOS!

További konzultációt – tanácsadást, ügyintézést, bankszámla nyitást, jogosítvány cserét – pótlást, autóátíratást bármilyen egyéb ügyletet ill. lehetőségek mérlegelését, kérdést, kérést kizárólag a már meglevő ügyfeleknek biztosítunk, külsősöknek soha sem.

A fentiekben foglalt sorrendiségtől semmilyen esetben eltérni nem fogunkkülön kérésre sem.

A lakcím árában semmilyen további szolgáltatás nem foglaltatik, így nincsen posta, csomag, stb. átvétel sem.

A fenti árakból életkorkor, rokkantsági, tanulói, ill. szociális alapú kedvezmény nincsen 5 fő feletti csoportok részére egyedi árakat biztosítunk.

Elérhetőségeink

Email: szlovaksro@gmail.com , csehsro@gmail.com

Call Now ButtonHívjon!